Catàlegs

En els nostres catàlegs de mobles podràs descobrir una petita mostra del que fem a Mac: crear espais únics per viure-hi. Espais singulars que et mostrem en aquests catàlegs de mobles i on trobaràs una sèrie d’idees i composicions de mobiliari que et poden ajudar a aconseguir el confort i l’espai domèstic únic que busques. Aquest espai únic que anomenem llar.

VEURE CATÀLEG

Catàlegs de
mobles que
obriran les
portes d’una
nova llar

Mac no és només un conjunt de professionals que t’ofereixen el mobiliari personalitzat per a la teva llar, sinó també un conjunt de professionals que et dóna idees per concebre l’espai ideal per omplir amb la teva calidesa familiar.

Dins de la nostra oferta trobaràs el catàleg de mobles MacJuvenil, on hi trobareu mil i una idees sobre com construir els espais més especials per als més petits de la casa.

També t’oferim el catàleg de mobles MacAmbient, el catàleg perfecte per a totes aquelles famílies que vulguin obrir les portes a un nou habitatge reformat, ple de confort, i sobretot calidesa.

Descobreix amb els nostres catàlegs un ampli ventall de possibilitats amb el que podràs crear el teu habitatge a partir de mobles personalitzats, en funció de les teves necessitats,els teus hàbits, costums i la teva personalitat.

Construeix el teu espai més personal i irrepetible amb l’ajuda dels nostres interioristes experts que t’ajudaran a triar la millor opció per a una llar immillorable.

Et podem ajudar?