Política de Privacitat

1.- RESPONSABLE

Mac Mobles CCS, S.L. – C.I.F. B63756456
Direcció de contacte: C/. Moli d’en Saborit, 2 08500-Vic (Barcelona)
Correu electrònic: central@macmobles.com
Telèfon de contacte: 938833299
Pàgina web: www.macmobles.com

2.- PROCEDÈNCIA, FINALITAT I DESTINATARIS

S’hauran d’emplenar veraçment totes les dades sol·licitades en el formulari de contacte.

– Dades personals de sol·licitant.

Les dades personals són proporcionats directament pels propis interessats amb la finalitat de gestionar la sol·licitud d’informació. Podem recollir dades personals identificatives i de contacte.

Finalment, s’enviarà informació per mitjans electrònics sobre les futures activitats que dugui a terme l’entitat a aquells interessats que, degudament informats durant la recollida de dades no s’oposin a això.

– Sol·licitants d’informació

Les dades personals procedeixen del propi interessat el qual ens els proporciona en completar el formulari de contacte en la pàgina web, en trucar-nos per telèfon, en enviar-nos un correu electrònic o a través de consultes en les xarxes socials en les quals té presència l’entitat.

Aquestes dades s’utilitzen amb la finalitat de resoldre les consultes i proporcionar informació de caràcter comercial a aquells que ho demandin o ho autoritzin expressament, principalment per mitjà del correu electrònic.

3.- LEGITIMACIÓ I CONSERVACIÓ

Legitimació – En primer lloc, podem tractar les dades perquè els propis interessats o els seus responsables ens els proporcionen per a gestionar el seu registre com a usuari en la web.

També demanem permís a aquestes persones per al tractament de les seves dades, per als casos en els quals la legislació vigent així ens l’exigeix, principalment en relació amb l’enviament de correus electrònics comercials.

Finalment, a vegades alguna llei ens demanarà que presentem o conservem determinada documentació en la qual poden apareixen dades personals dels nostres clients com pot ser la Llei General Tributària, per la qual cosa haurem de tractar aquestes dades en el seu compliment.

Conservació – Una vegada les dades no siguin necessaris per a les finalitats amb els quals van ser recollits, es conservaran a la disposició de les administracions públiques competents, jutges i tribunals durant els terminis legals de conservació, és a dir mentre una llei ens pugui exigir que els presentem. Expirats aquests terminis es mantindran bloquejats fins que sigui possible la seva posterior destrucció o supressió.

4.- DESTINATARIS FORA DE LA UNIÓ EUROPEA

No cedim dades personals a tercers ni comptem amb proveïdors que ens prestin servei basats fora de la Unió Europea.

5.- CONSENTIMENT

El consentiment per als següents tractaments es recull de manera lliure, específica, informada i inequívoca mitjançant caselles en els propis formularis.

A més, si vostè no desitja rebre comunicacions per correu electrònic podrà oposar-se de manera senzilla en els mateixos formularis.

– Oposició a rebre comunicacions electròniques.

6.- DRETS

Vostè podrà:

– Retirar el seu consentiment o exercir els seus drets de:
• Accés, o conèixer que dades personals tractem de vostè.
• Rectificació, o corregir dades personals incorrectes o inexactes.
• Supressió, o a eliminar les dades personals que tenim de vostè.
• Oposició, o al fet que deixem de tractar les seves dades personals.
• Limitació, o a restringir el tractament que realitzem.
• Portabilitat, o al fet que li proporcionem les seves dades personals.

Sobre les dades de caràcter personal presentant una còpia d’un document identificatiu i exposant breument el seu cas i el dret que vol exercir, mitjançant carta dirigida a Mac Mobles CCS, S.L. C/. Moli d’en Saborit, 2 08500-Vic (Barcelona) o a central@macmobles.com

Pot trobar més informació sobre els seus drets o presentar una reclamació davant l’autoritat de control competent en l’Agència Espanyola de Protecció de Dades http://www.agpd.es – C/ Jorge Juan, 6. 28001 – Madrid (901 100 099 – 912 663 517)

Et podem ajudar?