6 grans avantatges dels llits abatibles

Tot el que has de saber sobre els 6 principals avantatges d’instal·lar llits abatibles per guanyar espais a les teves habitacions. Abans de començar et volem fer unes simples preguntes: Els teus espais a casa són reduïts? No pots decorar les teves habitacions com vols? Els teus mobles estan molt mal organitzats? Si les teves […]

cama-abatible-barcelona

Tot el que has de saber sobre els 6 principals avantatges d’instal·lar llits abatibles per guanyar espais a les teves habitacions.

Abans de començar et volem fer unes simples preguntes: Els teus espais a casa són reduïts? No pots decorar les teves habitacions com vols? Els teus mobles estan molt mal organitzats? Si les teves respostes han estat afirmatives llavors estàs en el lloc correcte, perquè avui et donarem la millor solució per aquest recurrent problema que succeeix a moltes llars.

Benvingut novament al nostre blog de disseny, decoració i interiorisme amb els millors consells per facilitar-te, per complet, la vida a la teva llar i la de la teva família. Per aquesta raó, avui a Macmobles tractarem tot el referent als grans avantatges d’instal·lar els nostres llits abatibles a les teves habitacions perquè aprofitis així tots els metres quadrats que disposes a casa.

Estàs llest per un canvi complet a casa teva? Continua llegint els 6 grans avantatges que t’expliquem a continuació!

cama-abatible-barcelona

Una solució perfecte pels teus fills

A l’actualitat pots trobar una gran varietat d’interessants models de llits abatibles al mercat. A Macmobles comptem amb uns models fantàstics amb un disseny infantil i juvenil, que són perfectes perquè els teus fills puguin gaudir al màxim de les seves habitacions, sempre amb total llibertat i una òptima organització de les seves pertinences.

Tingues en compte que quan parlem d’una habitació infantil i juvenil ens estem referint a un lloc essencial del dia a dia dels teus fills i, per consegüent, aquest espai representa molt més que una simple habitació destinada només per a dormir. En conseqüència, ens referim llavors a un espai que compte una vida independent amb en comparació de la resta d’habitacions i amb un ús intens. I és que aquí on els teus fills passen potser la major part del temps del dia i d’aquí la seva gran importància, ja sigui descansant, jugant, estudiant, fent els deures, en companyia dels seus amics o simplement fent el que més els hi agrada.

No t’oblidis que un dormitori infantil i juvenil és un espai autònom que pertany exclusivament als teus fills i, per tant, necessita estar equipat amb tots aquells elements que els facilitin la vida. En aquest sentit, els llits abatibles els hi permeten organitzar correctament totes les teves pertinences i utilitzar al màxim els metres quadrats de les seves habitacions, alliberant espai quan es recull i permetent-los realitzar les activitats que més els hi vingui de gust sense problemes.

Un descans satisfactori

Si parlem de llits el primer que et vindrà al cap és: Quina és la comoditat que m’ofereix? No et preocupis, ja que et confirmem que els llits abatibles a l’actualitat no tenen res a envejar als llits convencionals, com si passava a dècades anteriors. Per exemple, si en algun moment vas viure amb la teva família i éreu una família nombrosa, segurament hauràs dormit en un llit abatible. Recordaràs que eren summament voluminosos, poc estètics i incòmodes.

Res més lluny de la realitat d’avui dia, ja que els llits abatibles han estat dissenyats per satisfer les necessitats de les persones en tot els sentits i en tot moment. Per tant, no sols parlem d’optimitzar els espais i guanyar metres quadrats de més, sinó que també et beneficiaràs d’un complet confort que estem segurs que et sorprendrà totalment.

Una qüestió d’estil

Si ja estàs convençut d’instal·lar un llit abatible a la teva habitació, llavors és el moment que decideixis si el model que compraràs es plegarà de forma horitzontal o vertical. Tingues en compte que aquesta important decisió sempre dependrà, especialment, de la distribució dels teus mobles i els objectes decoratius que siguin part de l’espai on vols col·locar el teu nou llit abatible.

Una peça decorativa

Estem segurs que mai vas imaginar que el teu llit podria convertir-se també en un element decoratiu a la teva habitació. Sona bé, veritat? Gràcies als llits abatibles de Macmobles podràs combinar la teva decoració amb total harmonia visual. Quan tinguis convidats ells ni s’adonaran que tens un llit enganxat a la paret.

D’altra banda, també guanyaràs una major amplitud a la part superior de la paret, on podràs aprofitar aquest espai per instal·lar petites prestatgeries o mobles decoratius. Així també i potser el millor de tot, aprofitaràs la llum del dia al màxim amb un espai totalment buit donant una major harmonia visual i que a més et facilitarà la neteja de la teva habitació amb total comoditat.

Converteix els teus espais

Els llits abatibles no sols han estat dissenyats per guanyar espai, sinó que també per convertir les teves habitacions en veritables espais multifuncionals perquè els gaudeixis com vulguis i quan vulguis. El més normal és que quan compris un llit abatible el facis servir, com a un llit addicional, en el cas de tenir convidats amb freqüència.

No obstant, aquesta habitació pels teus hostes també pot convertir-se: en un despatx perquè treballis còmodament, una habitació infantil perquè els teus fills juguin amb total tranquil·litat o bé en aquella sala de cinema que tant has somiat. Com pots apreciar, i només dependrà de l’ús que li vulguis donar.

cama-abatible-barcelona

Un disseny personalitzable

Els llits abatibles de Macmobles compten amb l’última tecnologia del mercat que et sorprendrà completament. No obstant això, és important que et centris més en les funcionalitats del teu llit abatible abans que en els detalls estètics. A continuació, et mostrarem quins són els diversos tipus d’obertura amb els quals funcionen els llits abatibles actualment:

  • Sistema manual: aquesta modalitat és la més comuna i que molts models encara conserven. Aquest mètode consisteix en estirar del llit manualment per a obrir-lo i baixar-lo quan el vulguis fer servir. No obstant això, cal tenir molta cura en la manipulació per a no espatllar el llit. Malgrat que el seu sistema és 100% segur, et recomanem que sempre ho facis amb paciència i molta tranquil·litat.
  • – Sistema semiautomàtic: aquest mètode es regula a través de molles i per uns pistons de gas. D’aquesta manera, és possible obrir el llit de manera còmoda i amb suavitat. El mecanisme semiautomàtic permet que el llit es reculli sense cap mena d’esforç gràcies a que funciona amb una sèrie d’amortidors, els quals impedeixen que el llit es tanqui de manera brusca i es pugui produir algun cop innecessari.

Ara que ja saps els grans avantatges d’instal·lar un llit abatible a les teves habitacions,et recordem que a Macmobles t’estem esperant en a totes les nostres botigues, que trobaràs per tota Catalunya, per a ajudar-te amb tot el que necessitis a l’hora de renovar els teus espais interiors de la millor manera, sempre amb productes de qualitat i al millor preu del mercat.

Si vols saber més sobre totes les nostres últimes novetats, et convidem a seguir-nos a Facebook, Instagram y Twitter. I si t’ha agradat aquest post no oblidis compartir-ho a les xarxes socials amb els teus amics.

Que tinguis un dia meravellós!

Et podem ajudar?