El millor matalàs per a aquest hivern el trobaràs a MacMobles

Tots els consells que has de saber per a triar el millor matalàs a MacMobles, perquè s’adapti perfectament al teu descans durant aquest hivern Els experts en medicina del son asseguren que dormir bé és un factor essencial per a mantenir una vida saludable i rendir al màxim cada dia. Així mateix, especialment ara al […]

macmobles-colchones-barcelona

Tots els consells que has de saber per a triar el millor matalàs a MacMobles, perquè s’adapti perfectament al teu descans durant aquest hivern

Els experts en medicina del son asseguren que dormir bé és un factor essencial per a mantenir una vida saludable i rendir al màxim cada dia. Així mateix, especialment ara al novembre, que és quan ja han baixat les temperatures, el cos necessita descansar més i millor.

I quin és el millor aliat per a dormir bé? Sens dubte, el matalàs, que et mantindrà còmode i abrigat durant els mesos més freds d’hivern. Per aquesta raó, avui a MacMobles, la teva botiga de mobles a Catalunya, et portem un post amb tots els consells que has de conèixer abans de triar el millor matalàs per al teu descans per a aquest hivern. Estàs preparat per millorar el teu descans?

Benvingut una vegada més al nostre blog amb els millors consells per al teu descans!

Mature father with a toddler boy having fun in bedroom at home at bedtime. Paternity leave.

Ja dorms prou bé?

Sabem que moltes persones veuen alterat el seu descans a causa d’una gran varietat de problemes que afecten i perjudiquen directament la qualitat del son. Per consegüent, acaben patint les conseqüències d’un descans insuficient.

No obstant això, al marge de tots aquests agents externs que no et beneficien perquè obtinguis un bon descans cada nit, has de saber que l’element principal que determina que dormis bé o no és la qualitat del teu matalàs. Per tant, triar el matalàs que s’adapti a la perfecció a les teves necessitats es converteix en una prioritat per garantir un somni plaent cada nit i, sobretot, saludable.

Com pots saber quin matalàs és el millor?

Com hem dit abans, has de tenir en compte que el matalàs és la peça principal per a aconseguir un descans . Així doncs, el més important a l’hora de comprar un matalàs és que et fixis, minuciosament, en la seva adaptabilitat segons les teves necessitats particulars per evitar que afecti, per exemple, la curvatura natural que tingui la teva columna vertebral o les altres parts del cos.

Per això, és fonamental identificar bé el model abans de comprar-lo, ja que no tots els matalassos són iguals ni totes les persones tenen les mateixes necessitats a l’hora de dormir.

Dit això, a continuació t’expliquem alguns consells molt importants perquè triïs el millor matalàs, el qual et permetrà dormir a l’hivern com sempre has somiat.

Consell 1: Identifica les teves necessitats

Quan compres un matalàs nou has de trencar amb els prejudicis o idees prefixades que et diuen que tots els matalassos serveixen per al mateix. Ens referim al fet que has de valorar tots els tipus de materials existents i models especials de matalassos, perquè només així sabràs què és el que et funciona millor. Tanmateix, no oblidis que és fonamental tant que analitzis el matalàs per fora com que el provis per a veure si satisfà les teves expectatives.

Actualment, al mercat existeixen moltes opcions innovadores que et garanteixen un descans satisfactori i que potser desconeixes. Tot això, gràcies a la qualitat que ofereixen els nous models elaborats amb l’última tecnologia, com, per exemple: els matalassos amb nuclis elaborats amb materials viscoelàstics, els matalassos que compten amb escumes HR o els matalassos fabricats amb làtex.

D’altra banda, et recordem que els matalassos de molles continuen sent una opció amb molt d’èxit entre la gent, especialment perquè n’existeixen tres presentacions: els fabricats amb fil continu, els bicònics i els ensacats.

La nostra recomanació és que provis tot el que t’ofereix el mercat i sempre prioritzis la comoditat abans que el preu. A més, t’animem que t’atreveixis a descobrir noves opcions de matalassos que et puguin ajudar realment a dormir bé sense escatimar en costos. Recorda que el teu descans es mereix el millor i és un sinònim de qualitat de vida.

Consell 2: Descobreix com dorms

A MacMobles tenim una premissa quan els nostres clients volen renovar el seu matalàs: “Comenta’ns com dorms i et direm quin matalàs necessites.” Així de simple, ja que per a triar el matalàs perfecte per al teu descans primer has de saber com dorms cada nit, perquè d’aquesta manera podrem recomanar-te un matalàs perfecte per al teu descans.

Recorda també que no hi ha una millor postura a l’hora de dormir, perquè totes les persones són diferents. Aquí et deixem alguns exemples de les postures més conegudes:

  • Dormir de costat:També coneguda com la posició fetal, és la postura més natural que tenim les persones a l’hora de dormir, però recorda també que no tothom ho fa així. Si ets dels que dormen de costat, has de verificar que la teva columna vertebral es mantingui recta. Si ets dels que dormen de costat, has de verificar que la teva columna vertebral es mantingui recta.

Per consegüent, necessites un matalàs de fermesa mitjana i que se’t pugui emmotllar a les espatlles i als malucs de manera correcta. Un altre element important és el coixí que triïs, el qual no ha de ser ni molt alt ni molt baix, perquè no et faci mal al coll.

  • Dormir de panxa enlaire:En aquest cas necessites un matalàs completament ferm per a evitar una tensió lumbar. També t’has de col·locar un coixí petit entre els genolls, que t’ajudarà a reduir la curvatura lumbar i que et permetrà obtenir un bon descans.
  • Dormir de bocaterrosa:Tingues en compte que la rigidesa no és una bona opció; per això, has d’optar per un matalàs que no sigui gaire ferm. Si vols evitar lesions a les cervicals, l’ideal és que utilitzis un coixí petit sota la pelvis per a evitar qualsevol tipus de dolor muscular quan et despertis.

Consell 3: Prova el matalàs abans de comprar-lo

Un dels errors més freqüents, al moment de comprar un matalàs, és que la gent no el prova abans. En aquest sentit, l’ideal és que et deixis assessorar pels especialistes en matalassos que trobaràs a les botigues de MacMobles, els quals et donaran un assessorament personalitzat després que els expliquis totes les teves necessitats.

La nostra recomanació és que portis roba còmoda el dia de la compra, perquè s’assembli tant com sigui possible a la roba que fas servir quan dorms. Així mateix, no siguis tímid i atreveix-te a provar cada matalàs que vegis a la botiga. Recorda que només així podràs estar convençut al 100 % de quin és el matalàs perfecte per a tu.

High angle view of young family with son embracing each other while sleeping on comfortable mattress in bedroom

Consell 4: Atenció a la columna vertebral

Una de les parts més importants quan proves el matalàs és fer-ho estant de costat. D’aquesta manera, podràs verificar si la columna vertebral es troba en posició recta o no. Vigila també quan estiguis estirat de panxa enlaire que el cos tingui la forma de la lletra S: així t’asseguraràs que tens la postura correcta i que la columna vertebral no es veu afectada en cap moment.

Tip 5: Pren-te el temps que necessitis

Quan triïs un matalàs mai has de precipitar-te i anar amb presses, ja que, en cas contrari, podries prendre una decisió errònia que et perjudicaria en el teu dia a dia. Si vols evitar cometre un error en la compra del matalàs, la nostra recomanació és que analitzis detingudament totes les opcions que t’oferim a MacMobles.

Així doncs, el que has de fer és estudiar bé tots els pros i els contres de cada matalàs que t’oferim després de provar-lo. Recorda que passem un terç de la vida sobre un matalàs, per la qual cosa necessites trobar el model perfecte que t’ofereixi sempre un bon descans i que et satisfaci.

Consell 6: L’hora dels complements

Si ja has triat el matalàs ideal per als mesos d’hivern, és hora que trobis també el seu complement perfecte. I és que no et serveix de res tenir un bon matalàs si no el complementes, per exemple, amb un coixí ben còmode o una roba de llit d’hivern.

Al mercat existeixen molts tipus de coixins segons les teves necessitats particulars o preferències, i a MacMobles en tenim una gran varietat, de les millors marques i fabricats amb la més alta qualitat. Aquests coixins van des dels que es caracteritzen per les seves textures molt suaus, com els de ploma i fibra, fins a les opcions de làtex o de viscoelàstica.

Així mateix, no oblidis tenir en compte les propietats de cada coixí segons la seva resposta a la humitat, els fongs i els àcars, i també les prestacions antibacterianes, tan necessàries durant l’hivern.

Consell 7: Protegeix el teu descans

Com a consell final et recomanem que vesteixis el matalàs i els coixins amb fundes amb unfarciment de qualitat, i que a més comptin amb teixits còmodes, per a trobar el confort que tant desitges.

Així doncs, podràs optar per farciments o encoixinats que siguin hipoal·lergogens per a evitar tot tipus de reaccions al·lèrgiques i que no t’espatllin el descans saludable en cap moment. Pel que fa als teixits que van fora del nostre matalàs, et recomanem prioritzar els que disminueixen especialment la humitat i redueixen l’aparició dels àcars.

Estàs preparat per a renovar el matalàs durant aquest hivern? Esperem que amb aquest post hagis après una mica més a escollir correctament el teu pròxim matalàs per als propers mesos. Així mateix, et convidem a MacMobles, on trobaràs tot el que necessites per a obtenir un descans 100 % plaent.

Si vols saber més coses sobre totes les nostres últimes novetats, et convidem a seguir-nos a Facebook,Instagram i Twitter.

Que tinguis bons somnis!

Et podem ajudar?