Aquesta primavera redecora els teus ambients amb Mac i torna a estrenar casa

Compra ara i comença a pagar a l’octubre del 2022 Ja és aquí l’anhelada primavera! Llavors, és el moment perfecte perquè renovis els teus ambients a casa i et tornis a enamorar d’ells com en el primer dia. Per aquesta raó, en Mac t’ho posem fàcil amb els millors plans de finançament, perquè sempre volem […]

Compra ara i comença a pagar a l’octubre del 2022

Ja és aquí l’anhelada primavera! Llavors, és el moment perfecte perquè renovis els teus ambients a casa i et tornis a enamorar d’ells com en el primer dia. Per aquesta raó, en Mac t’ho posem fàcil amb els millors plans de finançament, perquè sempre volem acompanyar-te perquè redecoris la teva llar amb els millors productes que només nosaltres podríem oferir-te, a més pagant còmodament com vulguis i sense interessos.

Per on comencem?

Molt senzill. Et podem finançar * totes les teves compres en els terminis que triïs. Per exemple, entre 6, 10 i 12 mesos sense interessos TAE 0%. Amb un import mínim de 90 € i una mensualitat mínima 12 €. Recorda també que la primera mensualitat recentment la començaràs a pagar a l’octubre del 2022. els finançaments realitzats a l’abril es formalitzaran al maig.

Tens dubtes de com és el finançament?

No et preocupis! Aquí et deixem un exemple de com funciona el nostre finançament:

Exemple de finançament per a 600 € en 12 quotes. Quota 50 €. Cost total del crèdit 0 €. Import total degut 600. Finança al maig i comença a pagar a l’octubre. Interessos subvencionats per Mac. Finançament ofert pel Banc Cetelem.

Període de la campanya

Comença el 15 d’abril i finalitza el 31 de maig de 2022.

T’ho perdràs? Comença la primavera en gran i redecora com sempre vas voler sense límits.

Si vols saber més coses sobre totes les nostres novetats, visita la nostra web o segueix-nos a Facebook,Instagram i Twitter.

Ens veiem aviat!

Et podem ajudar?