Canapés per aprofitar l’espai inferior del llit

Els canapés són ideals per completar els mobles de l’habitació perquè pots aprofitar l’espai inferior per emmagatzemar tot allò que no et cap als armaris. Com aquest llit entapissat amb canapè abatible. Disponible en vàries robes a escollir. Disponible en vàries robes a escollir. Els nostres llits amb emmagatzematge no t’ofereixen només el millor descans, […]

Els canapés són ideals per completar els mobles de l’habitació perquè pots aprofitar l’espai inferior per emmagatzemar tot allò que no et cap als armaris. Com aquest llit entapissat amb canapè abatible. Disponible en vàries robes a escollir. Disponible en vàries robes a escollir.

Els nostres llits amb emmagatzematge no t’ofereixen només el millor descans, sinó un munt d’espai per guardar-hi el que necessitis. Llits amb espai per a tu (i les teves coses). Des de llençols i edredons fins a roba i sabates… Al dormitori hi caben moltes coses!

Si encara no saps quin és el matalàs i complements que necessites, demana assessorament als nostres experts interioristes, que t’ajudaran de forma personalitzada a trobar els millors mobles per al teu descans. També trobaràs a les nostres botigues complements com somiers, coixins o edredons de les millors qualitats perquè el teu descans sigui el més reconfortant i còmode possible.

Aprofita les rebaixes de MacMobles. Trobaràs uns preus estrepitosament millors en mobles, descans i complements. Vine a les nostres botigues i trobaràs el millor mobiliari al 30%, 40% i 50% de descompte. A més, pots finançar les teves compres. Aprofita aquesta oportunitat!

Et podem ajudar?