Aprofita les grans rebaixes d’estiu amb MAC

Aquest estiu 2022 aprofita la nostra exclusiva selecció de productes rebaixats a MAC que no et pots perdre Com cada any a MAC comencem l’estiu recarregats amb la millor energia, bons propòsits i sobretot amb moltíssimes ganes de renovar cada racó de la nostra llar per a l’època més esperada de l’any. Per aquesta raó, […]

Aquest estiu 2022 aprofita la nostra exclusiva selecció de productes rebaixats a MAC que no et pots perdre

Com cada any a MAC comencem l’estiu recarregats amb la millor energia, bons propòsits i sobretot amb moltíssimes ganes de renovar cada racó de la nostra llar per a l’època més esperada de l’any.

Per aquesta raó, avui a MAC, la teva botiga de mobles amb els millors productes per a la llar de Catalunya, volem explicar-te que ja són aquí les nostres tan esperades rebaixes d’estiu 2022, perquè omplis cada raconet de casa teva amb els millors mobles funcionals i dinàmics que t’oferim, per descomptat amb el millor estil i disseny que sempre et sorprendrà.

Llavors, apunta bé les dates al teu calendari perquè de l’1 de juliol al 31 d’agost seran les rebaixes de MACi tirarem la casa per la finestra amb una gran selecció dels nostres productes rebaixats al millor preu del mercat. fins a un 50% de descompte en tots els mobles i un 20% de descompte en els nostres matalassos, perquè tu t’emportis tot el que necessitis i puguis així transformar la teva llar en aquest niuet d’amor, replet d’harmonia familiar i la major comoditat que tant desitges.

Per a més informació sobre les nostres rebaixes, visita la nostra web o segueix-nos a Facebook, Instagrami Twitterper a estar al corrent de totes les nostres novetats.

T’esperem a les nostres botigues per tota Catalunya.

No et perdis les nostres Rebaixes d’Estiu 2022!

Et podem ajudar?