Dormitori de matrimoni. 6 tips per a crear el millor espai

Voldràs dormir-hi! Idees que t’enamoraran i de què no serà gens fàcil cansar-te Fes servir els nostres consells per a introduir un canvi d’aires en un dels espais més íntims de casa: el dormitori de matrimoni. Objectes decoratius que recordin el mar, tèxtils naturals, moltes flors i molt de blanc per a omplir de bones […]

Voldràs dormir-hi! Idees que t’enamoraran i de què no serà gens fàcil cansar-te

Fes servir els nostres consells per a introduir un canvi d’aires en un dels espais més íntims de casa: el dormitori de matrimoni.

Objectes decoratius que recordin el mar, tèxtils naturals, moltes flors i molt de blanc per a omplir de bones vibracions el nostre refugi més íntim. El dormitori de matrimoni ens encanta!

Comencem!

Tip 1: Atenció al llit; és el lloc on passem més hores de la vida

Per a convertir el dormitori en un espai exclusiu per al descans, hem de posar el focus al llit. I si parlem del llit. de primer analitzem el matalàs Revisa que el tinguis en bones condicions i que sigui el que et doni més confort. Recorda que si té 10 anys ja toca renovar-lo. Aquí et deixem les nostres propostes

Un cop tenim controlat el matalàs…, decorem el llit! Amb molts coixins i molt grossos. Tria llençols blancs, cobrellit blanc i elements que hi donin llum; d’aquesta manera aconseguiràs un espai òptim per a la relaxació. També pots triar roba de llit de colors estampada amb flors, molt adient per a les estacions de primavera i estiu, i així convertiràs el dormitori en un espai alegre, agradable i en línia amb un caràcter fresc.

Tip 2: Els mobles. Necessiten un canvi?

Si ja tens clar que el matalàs s’ha de renovar tant sí com no…, potser també és el moment de veure si toca renovar el mobiliari.

És important seguir les tendències, sí, però sense deixar de banda la seva funcionalitat i pensant com es comportaran amb el pas del temps. És a dir, com actualitzarem aquest espai tan personal de casa sense caure en fórmules amb ràpida data de caducitat.

Aquí compartim amb tu diverses propostes de dormitori:

Tip 3: Consells globals

– Posa llum indirecta amb personalitat, que només aporti llum d’ambient localitzada per a una il·luminació càlida.

– Opta per tons terrosos; l’equilibri harmònic entre blanc, beix i marró donarà a l’espai un ambient de pau.

– Tria el capçal del llit entapissat; guanyaràs en comoditat i aportaràs profunditat a l’espai.

– Escull les tauletes de nit com més especials millor.

– Aposta per les fibres naturals, com ara la fusta, el vímet, etc. Crearan un look atemporal i faran que casa teva sigui més ecològica i sostenible.

Tip 4: Dona-hi vida i energia positiva amb la pintura

Atreveix-te a incorporar nous colors a les parets

Els colors neutres sempre triomfen en els dormitoris, però hi ha altres colors que et trauran de la rutina i que no et cansaran. Si busques inspiració, la trobaràs aquí!

1. 1. Verd: tranquil·litat garantida. És el color de la naturalesa, és molt elegant i t’aporta tranquil·litat; ideal per al descans.

2. Beix: tradició que sempre està de moda. Aporta elegància i molta calidesa, però és més ideal per a la tardor i l’hivern.

3. Gris clar: modern i amb pinzellades nòrdiques. El millor d’aquest color?: que combina amb tot.

4. 4. Blanc i gris: elegància amb estil. Per què triar només un color si pots combinar-ne dos? També pots optar pel paper pintat en lloc de la pintura.

5. Blau aiguamarina: calma per a descansar. És perfecte per crear un ambient calmat de relaxació. A qui no li agrada dormir en una habitació que recorda el mar?

6. Blanc: sempre funciona. Aporta llum i permet infinites combinacions.

7. Blanc trencat: lluminositat i calidesa. Té un puntet de més calidesa que el blanc normal.

8. Talp: entre el gris i el marró. És elegant i sofisticat.

Tip 5: El tèxtil

Quan parlem de tèxtil no només hem de pensar en la roba de llit; les cortines i les catifes també hi juguen un paper clau.

Les cortines són un imprescindible per a donar un nou aire a l’espai. Estan pensades per a enfosquir l’habitació i aconseguir més privacitat, però també són les que afegeixen una explosió de color a l’ambient.

Els nous tèxtils suposaran un canvi radical per al teu dormitori.

Tip 6: No et descuidis el coixí!

El coixí: el complement perfecte per a un bon descans. . Sí, volem donar-te’l com a tip número 6 dins dels nostres consells per a crear un dormitori perfecte perquè no et passi per alt. . Cal donar-li la importància que es mereix i no oblidar que el que busquem en un dormitori és un descans saludable i de qualitat.

Els millors coixins viscoelàstics, de plomes, específics per a cervicals…: escull el que et doni més confort.

Els coixins de plomes són ideals per a les persones que suen molt o que tenen canvis de temperatura constants; són molt lleugers, transpirables i adaptables. Gràcies a les plomes s’aconsegueix un efecte termoregulador natural i molt efectiu.

Els coixins viscoelàstics específics per a cervicals són ideals per a mals de coll i d’esquena, s’adapten a la corba natural del cos i són molt còmodes.

Els coixins de viscoelàstica ergonòmics ajuden a alliberar la tensió del coll i de les cervicals i s’adapten perfectament a la zona del cap.

Aquí te’n deixem la nostra selecció:

No et descuidis de seguir-nos a Facebook i a Instagram.

Fins la propera!

Et podem ajudar?