Com muntar una habitació juvenil a l’estiu

Tot el que has de saber per a muntar una habitació juvenil a l’estiu per a satisfer les necessitats dels teus fills amb MAC Amb l’arribada de l’estiu també és el moment ideal per a modernitzar les habitacions dels nostres fills. I bé, no sols es tracta d’un canvi de look a les estades, sinó […]

Tot el que has de saber per a muntar una habitació juvenil a l’estiu per a satisfer les necessitats dels teus fills amb MAC

Amb l’arribada de l’estiu també és el moment ideal per a modernitzar les habitacions dels nostres fills. I bé, no sols es tracta d’un canvi de look a les estades, sinó també aprofitar cada m² perquè aporti un major confort i harmonia als més petits de la casa.

Llavors, potser et sorgeixen dues grans incògnites: quins mobles haig de triar per a estalviar espai? Com aprofitar els espais petits?

No et preocupis, perquè avui a MAC et compartim un article amb totes les claus necessàries per escollir la millor habitació pels teus fills. Segueix-nos i pren nota! Segueix-nos i pren nota!

Com aprofitar els espais petits?

Tots sabem que de per si moblar una habitació petita no és una tasca fàcil, especialment a l’estiu. No obstant això, quan es tracta d’habitacions juvenils, les complicacions augmenten significativament, ja que són espais que necessiten més mobles i amb la millor distribució per a atendre totes les necessitats dels nostres fills.

D’una banda, necessitem un llit apropiat, resistent i de qualitat, que sobretot tingui un bon matalàs per a assegurar el millor descans dels adolescents. A més, també necessitaràs d’un escriptori perquè els teus fills facin tots els seus deures a la tornada al cole i puguin estudiar còmodament.

D’altra banda, quan parlem dels armaris per a guardar i ordenar la seva roba o objectes de valor, necessitaràs d’un espai ampli i adequat que els ajudi a un correcte emmagatzematge, ressaltant especialment l’ordre i harmonia als espais. Com veus, sembla una tasca complicada, però a MAC avui et demostrarem que amb la nostra selecció de mobles i dormitoris res és impossible. Descobreix les nostres propostes a aquest link.

Quin tipus de lliteres i llits abatibles haig de comprar?

Si el que estàs buscant és aprofitar al màxim l’espai reduït a de l’habitació dels teus fills, primer has de pensar detingudament quines són les teves necessitats i opcions perquè trobis el més adient per als teus fills.

Primer de tot et recomanem no recarregar l’habitació. La idea és donar pas a una amplitud a l’espai disponible perquè tingui més d’una funció. Per això, un dels secrets en el disseny dels mobles moderns per als joves, és apostar per la senzillesa i el minimalisme per a ocupar el menor espai possible. D’aquesta manera, podran adaptar-se als espais petits de manera perfecta.

A MAC comptem amb una gran selecció de lliteres illits abatibles que et permeten aprofitar, òptimament, l’espai als dormitoris juvenils, fins i tot si tens més d’un fill. Així mateix, és important ressaltar que les lliteres tenen l’avantatge especial d’ocupar les dimensions d’un sol llit i, d’aquesta manera, permeten que més d’una persona pugui dormir a l’habitació amb total comoditat i espai necessari.

D’una altra part, els llits abatibles funcionen a la perfecció si és que el que cerques és comptar amb més d’un llit a l’habitació quan tinguis visites a casa. Aquesta opció és ideal per a estalviar espai, ja que sempre pots plegar-la quan no la necessitis transformant-se en part de la teva decoració.

Quins mobles modulars i convertibles haig de triar?

Quan disposes d’un espai reduït per a la ubicació de mobles amb moltes funcions, l’opció ideal és triar mobles modulars i convertibles perquè t’ofereixen innombrables solucions per a les habitacions petites, especialment a l’estiu, que és quan més aprofitem l’espai.

Així també, els dormitoris juvenils tenen la particularitat de caracteritzar-se per formes senzilles basades a línies rectes que ajuden a compensar la decoració als petits espais. Aquesta senzillesa permet donar una amplitud necessària a les estades.

Al mateix temps, també permeten donar major amplitud a l’habitació quan es trien colors clars perquè s’integrin, harmoniosament, amb la resta de l’ambient. Cal tenir en compte, que els mobles modulars ens ofereixen l’oportunitat d’aprofitar l’espai des del terra fins al sostre correctament.

Per això, és possible incloure a la mateixa composició un llit, les taules, els escriptoris, els repeus i els armaris amb els calaixos. Sens dubte, és una opció perfecta on s’aprofita cada centímetre de l’habitació i el més important de tot és que als teus fills els hi encantarà.

Com decorar les habitacions juvenils?

Al parlar de decoració estem tractant d’un punt fonamental per a aconseguir l’aprovació final dels teus fills. Sobretot a l’estiu, que és quan més busquem un look viu, alegre i amb molt d’esperit positiu. Si tens un problema d’espai, llavors has de centrar-te en que sembli més gran del que realment és.

Com fer-ho? Enfoca’t en lalluminositat de la decoració, ja que aquest factor li donarà un toc més de frescor, diversió i alegria a l’espai. Tingues en compte que la decoració d’aquestes habitacions dependrà exclusivament dels gustos dels teus fills, ja que seran ells La nostra recomanació és que apostis per l’harmonia visual sense recarregar els espais i afavorint a la llum a l’habitació En aquest sentit, et recomanem posar cortines lleugeres i llums de sostre o de peu, estratègicament situades per a aportar major amplitud amb la llum.

Quins colors haig d’utilitzar quan pinti el dormitori?

Els colors li donen vida als espais i l’habitació dels teus fills no és l’excepció. Per això, et recomanem que pintis la seva habitació amb un toc de modernitat i apostant sempre per colors clars. La tendència per al 2022 són els colors grocs, taronges i lavandes.

Així mateix, gràcies a aquest tipus de colors podràs reflectir la llum i donar una òptima sensació d’amplitud. Recorda que el blanc és un color eficaç per a obtenir aquests resultats perquè pot combinar-se amb tots els mobles i, a més, dels colors complementaris com els pastels si es vol donar un toc més de calidesa. També els colors neutres són apropiats per a les habitacions petites.

Finalment, si el que estàs buscant és donar-li profunditat a la decoració de l’habitació dels teus fills, et recomanem utilitzar miralls, ja que ajuden a ampliar els espais de manera notable i, sens dubte, són un dels elements essencials en els dormitoris juvenils en els mesos d’estiu.

Estàs llest per a renovar l’habitació juvenil dels teus fills aquest estiu?

Ara ja saps una mica més sobre com aprofitar al màxim els espais a les habitacions juvenils. Recorda que a MAC esperem tenir-te molt aviat a les nostres botigues per a ajudar-te, com cal, a crear el dormitori dels teus fills a la perfecció.

A més, no oblidis que a MAC posem a la teva disposició una gran varietat de mobles en totes les categories i per a tots els gustos que s’adapten sempre a les teves necessitats i a les de la teva família. Per a estar al dia de les nostres novetats segueix-nos també aInstagram

Que gaudis de l’estiu!

Et podem ajudar?