Com triar el millor matalàs per a la teva esquena aquest estiu amb MAC

Tots el que necessites saber per a triar el millor matalàs per a la teva esquena i que s’adapti perfectament a tu durant aquest estiu Els experts a de la medicina del son asseguren que dormir bé és un factor fonamental per a mantenir una vida saludable. I és que moltes persones veuen alterat el […]

colchones-macmobles-barcelona

Tots el que necessites saber per a triar el millor matalàs per a la teva esquena i que s’adapti perfectament a tu durant aquest estiu

Els experts a de la medicina del son asseguren que dormir bé és un factor fonamental per a mantenir una vida saludable. I és que moltes persones veuen alterat el seu descans a causa de problemes que afecten directament el son, fent-lo insuficient o perjudicant la seva qualitat.

No obstant això, al marge d’altres agents externs que no beneficien al descans ple, l’element principal que determina que dormim bé o malament és, sens dubte, la qualitat i comoditat que tingui el nostre matalàs.

En aquest sentit, triar el matalàs perfecte que s’adapti a totes les teves necessitats és de gran importància per a garantir-te un somni plaent cada nit. Per aquesta raó, avui a MAC et portem un post on amb tots el que necessites saber a l’hora de triar el millor matalàs per al teu descans durant aquest estiu.

Primer de tot hem de tenir en compte que el matalàs és la peça principal per a aconseguir un òptim descans. El més important a l’hora de comprar un matalàs és fixar-nos en la seva adaptabilitat, que no afecti la curvatura natural que tingui la teva columna i, per tant, a la teva esquena.

És important identificar que no tots els matalassos són iguals ni totes les persones tenen les mateixes necessitats. A continuació t’expliquem 7 rellevants consells perquè el teu matalàs sigui el millor per a la teva esquena durant aquest estiu. Pren nota!

1. Deixar enrere els prejudicis

Quan comprem un matalàs nou hem de trencar amb els prejudicis o idees prefixades. És a dir, hem de valorar sobre altres materials que no hàgim provat anteriorment. Actualment, al mercat existeixen moltes opcions innovadores per a garantir-te un descans satisfactori gràcies a la qualitat dels matalassos com ara: els matalassos amb nuclis elaborats de materials viscoelàstics, els matalassos que compten amb espumaciones HR o els matalassos de làtex.

D’altra banda, els matalassos de molles continuen sent una opció molt popular a les seves tres presentacions, de fil continu, bicòniques i ensacades. La nostra recomanació és que prioritzis la teva comoditat i t’atreveixis a descobrir noves opcions de matalassos que t’ajudin realment a dormir a la perfecció

2. Descobreix com dorms

Comenta’ns com dorms i et direm quin matalàs necessites. Així de simple, ja que per a triar el matalàs perfecte primer de tot has d’estar segur de la forma com dorms cada nit, perquè existeixen moltes possibilitats que faran que et decantis per un matalàs o un altre.

  • Quan dorms de costat: La comunament coneguda com a posició fetal és la posició més natural que tenim les persones al dormir, però no tothom ho fa així. Si ets dels que dormen de costat, has de verificar que la teva columna vertebral romangui recta Per consegüent, necessites un matalàs de fermesa mitjana i que pugui emmotllar-se als teus homesi malucs. Un altre element important és el coixí que triïs, el qual no ha de ser ni molt alt ni molt baix, perquè no et faci mal al coll.
  • Quan dorms cara amunt: A aquest cas necessitaun matalàs completament ferm per a evitar una tensió lumbar. Per a això també has de col·locar un coixí petit entre els genolls per a reduir la curvatura lumbar que et permetrà obtenir un descans ple.
  • Quan dorms cara avall: Tingues en compte que la rigidesa no és una opció, per això has d’optar per un matalàs que no sigui molt ferm. Si vols evitar lesions a les cervicals, l’ideal és que a més utilitzis un coixí petit sota la pelvis per a evitar qualsevol classe de dolor muscular als matins.

3. Explora nous tipus de matalassos

Un dels errors més recurrents al moment de comprar un matalàs és no provar-lo abans. L’ideal és que et deixis assessorar pels especialistes en matalassos i li expliquis prèviament totes les teves necessitats, després d’això el més important serà que ho provis per a comprovar el teu grau de satisfacció.

La nostra recomanació és que portis roba còmoda que et permeti acostar-te el més possible a la teva experiència com quan dorms a casa. Perd la vergonya i atreveix-te a provar, el matalàs que estàs pensant comprar. Només així podràs estar convençut al 100% que és el matalàs perfecte per al teu descans.

4. Dona-li atenció a la teva columna vertebral

Una de les parts més rellevant durant la prova del matalàs és quan estàs de costat. D’aquesta manera, podràs verificar que la teva columna vertebral es troba en posició recta o no. Vigila quan estiguis tombat cara amunt que el teu cos ha de formar naturalment una S, així t’assegures que tens la postura correcta i que la teva columna vertebral no es veurà afectada a cap moment.

5. Presa el teu temps en comprar

Al triar un matalàs està prohibit precipitar-se i prendre una decisió a la lleugera. Si vols evitar un error grana la compra del teu matalàs, la nostra recomanació és que analitzis bé totes les opcions que t’ofereix el mercat, estudiant bé tots els pros i els contres de cada matalàs que tens al cap.

Recorda que passem un terç de la nostra vida al llit, per la qual cosa necessites comprar un matalàs perfecte que t’ofereixi l’opció de trobar un descans ple i satisfactori.

6. El rol dels accessoris

Si ja has triat el matalàs ideal per a tu és hora que trobis el seu complement perfecte. De res serviria tenir un bon matalàs si no el complementes amb un còmode coixí. Al mercat existeix molts tipus de coixins segons les teves necessitats particulars.

Aquestes van des de les que són molt suaus com les de ploma i fibra fins a les opcions en làtex o de viscoelàstica. Així mateix, no oblidis tenir en compte les propietats de cada coixí segons la seva resposta a la humitat, els fongs i àcars o les seves prestacions antibacterianes.

7. És hora de protegir el teu matalàs

Com a consell final et recomanem que vesteixis el teu matalàs i coixins amb fundes de qualitat per a aconseguir el confort que tant desitges. Per això et recomanem optar per farciments o embuatats que siguin hipoal·lergògens per a evitar reaccions al·lèrgiques i tenir un descans saludable.

Pel que fa als teixits que van fora del nostre matalàs, prioritza els que disminueixen la humitat i redueixen l’aparició dels àcars.

Estàs llest per a estrenar matalàs aquest estiu?

Esperem que amb aquest article hagis après una mica més de com triar correctament el teu pròxim matalàs. Recorda que a MAC tenim tot el que necessites perquè el teu estiu a casa sigui espectacular. Descobreix aquí la nostra selecció de matalassos.

T’esperem a les nostres botigues per a ajudar-te a trobar tot el que necessites per a renovar els teus espais interiors als mesos més calorosos, sempre amb productes de qualitat i al millor preu.

Si vols saber més sobre les nostres últimes novetats i promocions, et convidem a seguir-nos a Instagram

Que tingueu unes bones vacances!

Et podem ajudar?