CONEIX EL NOSTRE NOU SPOT DE TELEVISIÓ

Un any més, ens ilusiona poder tornar a compartir amb vosaltres la nostra nova campanya corporativa de televisió, sota el lema ‘TU HI POSES LA VIDA, NOSALTRES FEM QUE PASSI’. El nou espot ens mostra de la manera més senzilla com les petites coses que passen en el nostre dia a dia, regeixen la nostra […]

macmobles-barcelona

Un any més, ens ilusiona poder tornar a compartir amb vosaltres la nostra nova campanya corporativa de televisió, sota el lema ‘TU HI POSES LA VIDA, NOSALTRES FEM QUE PASSI’.

El nou espot ens mostra de la manera més senzilla com les petites coses que passen en el nostre dia a dia, regeixen la nostra felicitat, i totes aquestes petites coses, esdevenen a casa nostra. Perquè les emocions regeixen la nostra vida i perquè l’objectiu últim de totes les persones és ser feliç, de diverses formes, però feliç.

Aquelles experiències que ens acostumen a semblar insignificants i la forma en com les gaudim per aconseguir la nostra felicitat, les rescatem per crear la nostra nova campanya.

Fes un exercici amb nosaltres, tanca els ulls, pensa en allò que et fa feliç….. Què has pensat? Sopar amb els amics, estirar-me al sofà, posar-me les sabatilles, mirar una peli al Netflix un dia de pluja, oi que sí?

I per a tu, què és la felicitat?

VEURE SPOT

Et podem ajudar?