Renova casa teva aquest hivern amb MacMobles

Compra ara i paga còmodament en 20 mesos sense interessos (TAE 0 %*) A MacMobles sempre volem estar al teu costat perquè gaudeixis al màxim de la teva llar amb els millors mobles, que l’omplin d’harmonia i felicitat durant tot l’any. I ara que el fred ja ha arribat, és el moment perfecte perquè renovis […]

Compra ara i paga còmodament en 20 mesos sense interessos (TAE 0 %*)

A MacMobles sempre volem estar al teu costat perquè gaudeixis al màxim de la teva llar amb els millors mobles, que l’omplin d’harmonia i felicitat durant tot l’any.

I ara que el fred ja ha arribat, és el moment perfecte perquè renovis casa teva amb nosaltres. T’oferim els millors mobles, que combinen a la perfecció amb l’època hivernal, sempre amb estil i aquest toc d’alegria que mai t’ha de faltar a la llar.

Per aquesta raó, avui t’expliquem que, si ja estàs pensant renovar casa teva, és el moment ideal perquè ho facis. T’oferim lanostra exclusiva campanya de finançamentperquè paguis com millor et convingui i segons les teves possibilitats.

I com funciona la nostra campanya?

És més fàcil del que t’imagines, ja que a MacMobles et podemfinançar totes les compres fins a 20 mesos, i sense interessos(TAE 0 %*). Això sí, et recordem que l’import mínim de la teva compra haurà d’ascendir a 240 € i amb una mensualitat mínima de 50 €.

Tens dubtes?

No et preocupis perquè aquí et deixem un exemple molt senzill perquè vegis com funciona el nostre finançament, sense complicacions ni sorpreses:

Exemple de finançament per a 1.000 € en 20 quotes de 50 €. Cost total del crèdit 0 €. Import total degut 1.000 €.[D1] . TIN 0 %. TAE 0 %.

Període de la campanya

Et recordem que aquesta promoció és vàlida en tots els finançaments realitzats fins al 31 de desembre del 2021. Interessos subvencionats per MacMobles.

No et perdis aquesta gran promoció i renova la llar de cara a l’hivern amb nosaltres. T’esperem a les nostres botigues per assessorar-te en tot el que necessitis i ajudar-te a fer que casa teva llueixi com sempre has somiat, especialment durant aquests mesos freds de l’any.

Si vols saber més coses sobre totes les nostres novetats, visita la nostra web o segueix-nos a Facebook, Instagrami Twitter.

Et desitgem un hivern ben bonic!


Et podem ajudar?