Consells per triar sofàs per a menjadors petits

L’elecció de sofàs per a salons petits requereix tenir en compte diversos aspectes. Per aconseguir un espai còmode i estilitzat, és recomanable buscar sofàs amb potes, ja que ofereixen una sensació de lleugeresa en permetre veure el terra. També és aconsellable optar per robes de colors clars i neutres per no sobrecarregar l’ambient. La mida […]

L’elecció de sofàs per a salons petits requereix tenir en compte diversos aspectes. Per aconseguir un espai còmode i estilitzat, és recomanable buscar sofàs amb potes, ja que ofereixen una sensació de lleugeresa en permetre veure el terra. També és aconsellable optar per robes de colors clars i neutres per no sobrecarregar l’ambient. La mida del sofà ha de ser proporcional a l’espai disponible i ubicar-lo estratègicament a la paret adequada. A més, és útil considerar opcions com afegir potes de fusta, utilitzar sofàs modulars i aprofitar el darrere del sofà per separar àrees. Per trobar inspiració, pots consultar el nostre catàleg https://macambients.com/categoria-producte/sofas/ on obtindràs diverses idees.

Segueix llegint i t’ajudem en aquesta aventura de trobar un sofà ideal pel teu saló petit.

Aspectes a considerar a l’hora de triar sofàs per a menjadors petits

A continuació, et detallem els punts que cal considerar:

Lleugeresa del sofà: Sofàs amb potes per crear una sensació de lleugeresa

Suggerim optar per sofàs amb potes, ja que permeten veure la continuïtat del terra i donen una sensació de lleugeresa a l’ambient. Per exemple, sofàs amb potes obliqües de fusta clara o potes rectes també de fusta clara, il·lustren aquesta tendència.

VEURE SOFÀ CALMA  https://macambients.com/producte/calma/

VEURE SOFÀ DÈNIA https://macambients.com/producte/denia/ 

Recorda que pots personalitzar el teu sofà, triar el model que t’agrada i demanar-lo de la mida que et vagi bé pel teu espai.

O les butaques també poden ser una excel·lent opció.

VEURE BUTACA MILA https://macambients.com/producte/mila-2/ 

VEURE BUTACA RUAN https://macambients.com/producte/ruan-2/

VEURE BUTACA B-04 https://macambients.com/producte/b-04/ 

Color del sofà: Robes de colors clars i neutres per a espais lleugers

Per a salons petits, es recomana utilitzar teles de colors clars en lloc de foscos, ja que aquests contribueixen a crear ambients lleugers i més amplis visualment. Optar per colors neutres com beix o gris també és una bona opció per no sobrecarregar lespai.

Mida del sofà: Profunditat adequada i ubicació estratègica

És important considerar la mida del sofà al triar-lo per a un saló petit. S’aconsella buscar models que no tinguin molt de fons, ja que això ajudarà a mantenir la sensació de lleugeresa a l’espai. Ubicar-lo estratègicament a la paret més adequada evitarà que talli el pas i optimitzarà el flux de moviment al menjador.

Comoditat del sofà: Petit no significa incòmode

Et recomanem que vinguis a les nostres botigues i provis el sofà abans de comprar-lo. Encara que el teu sofà tingui dimensions petites, l’asseguda serà extra còmoda.

Estil del sofà: Utilitzar-lo com a element separador i aprofitar-ne la part de darrere

El sofà pot ser més que un simple moble, es pot convertir en un element de separació entre el saló i el menjador en espais reduïts. A més, aprofitar la part de darrere d’un sofà raconer amb un mini escriptori pot servir per dividir el saló del distribuïdor, afegint-hi funcionalitat i estil a l’ambient.

Recomanacions addicionals per a sofàs a menjadors petits

A continuació, es presenten algunes recomanacions addicionals per a l’elecció de sofàs per a petits menjadors, enfocades en aspectes específics que poden millorar la funcionalitat i l’estètica de l’espai.

Ús de sofàs modulars: Adaptabilitat segons necessitats i espai

En espais reduïts, la versatilitat és clau. Els sofàs modulars són una excel·lent opció, ja que permeten adaptar la configuració segons les vostres necessitats i l’espai disponible. Podràs afegir o treure seccions segons la teva preferència, creant una distribució que s’ajusti perfectament al menjador. Aquesta flexibilitat no només maximitza la funcionalitat, sinó que també ofereix l’oportunitat d’experimentar amb diferents dissenys i estils.

Sofàs llit: Solució per a menjadors petits amb necessitat d’allotjament de convidats

Si el vostre menjador també compleix la funció d’habitació de convidats, un sofà llit pot ser la solució perfecta. Aquests sofàs compactes i transformables us permetran aprofitar al màxim l’espai disponible. Durant el dia, funcionaran com un còmode sofà per rebre visites, i a les nits, es convertiran en un acollidor llit per als teus convidats. A més de ser pràctics, els sofàs llit també poden ser estèticament atractius, amb una àmplia varietat d’opcions i estils disponibles.

VER SOFÁ SF-01 https://macambients.com/producte/sf-01/

VER SOFÁ TER https://macambients.com/producte/ter-2/

Et podem ajudar?