Les millors idees de MacMobles per a renovar el teu menjador aquest 2022

Any nou, menjador nou. Et presentem totes les tendències de MacMobles que has de conèixer per a renovar el menjador aquest 2022 amb èxit Ja és aquí el 2022 i arriba el moment perfecte per a renovar-nos. I per això a MacMobles ens omplim de bons propòsits i metes perquè aquest any nou sigui fantàstic […]

renovar-salon-macmobles

Any nou, menjador nou. Et presentem totes les tendències de MacMobles que has de conèixer per a renovar el menjador aquest 2022 amb èxit

Ja és aquí el 2022 i arriba el moment perfecte per a renovar-nos. I per això a MacMobles ens omplim de bons propòsits i metes perquè aquest any nou sigui fantàstic i amb la millor energia. I ja que estem en època de canvis…

Per què no aprofitar per a renovar el teu menjador? No et preocupis, perquè avui a MacMobles, la teva botiga de mobles de Catalunya, volem que omplis el menjador de disseny i completa harmonia amb els nostres 7 consells imprescindibles, que t’ajudaran a donar a la teva llar aquest nou lookque desitges tant.

A continuació, t’expliquem com fer-ho amb èxit. Pren-ne nota!

Comença l’any nou amb un menjador nou

Ha arribat el moment perfecte per a renovar el menjadori ho saps molt bé. Tingues en compte que sempre pots transformar-lo en un espai més modern i amb molt d’estil. A més, creiem que posar-hi el teu toc personal, que l’ompli de total autenticitat i harmonia, no és una tasca impossible. Avui venim a demostrar que ja no hi ha excusa perquè continuïs deixant-ho per a més endavant i t’ensenyarem com i per què.

Sabem que la teva vida canvia i casa teva també. Per consegüent, començar un any nou és l’oportunitat perfecta per a tornar a crear un menjador al teu gust i mesura, però amb nous aires que el rejoveneixin i que et facin sentir molt bé. Així doncs, creiem que ja és hora que renovis el menjador i redescobreixis totes les seves possibilitats perquè t’en tornis a enamorar.

Consell 1: Coneix bé el teu menjador i el que cerques

Sabem que renovar el menjadorno és una tasca fàcil i necessites l’ajuda dels professionals. Per això, t’aconsellem que identifiquis quins són els primers elements que desitges canviar de la decoració del menjador; per exemple, el sofà, els mobles, les prestatgeries i la taula de centre, o potser vols anar més enllà pintant les parets, o canviant els llums o les cortines: sempre dependrà de tu i de les teves exigències.

No obstant això, també existeixen altres elements que són part del teu menjador, uns de més voluminosos, complicats de canviar o de grans dimensions, que t’obligaran a pensar amb molt de detall com ho faràs per a substituir-los o bé distribuir-los peça per peça en el moment que posis en marxa la teva operació de redecoració.

Així doncs, és hora que situïs el sofà al centre del menjador; recorda que sempre serà l’eix principal de la teva decoració i que a més així podràs gaudir d’una font natural de llum i, de la mateixa manera, distribuir tots els elements decoratius que l’acompanyen de manera adequada.

D’altra banda, si el que cerques és guanyar espai amb una mobilitat òptima al menjador, la solució clàssica és que sempre situïs el sofà o el mobiliari voluminós molt a prop de la paret, així aprofitaràs al màxim tots els metres quadrats de què disposes. D’aquesta manera, faràs espai a l’habitació i guanyaràs unes zones de pas completament lliures perquè tu i la teva família hi transiteu sense cap mena de complicació.

Consell 2: Centra’t en el sofà

Al menjador hi regnarà sempre el sofà, i ho saps. Per això, és el moment perfecte perquè et centris en l’elecció del sofà dels teus somnis, que marcarà el camí de la decoració del menjador. D’aquesta manera, quan el triïs, tingues en compte que s’emportarà tot el protagonisme i t’ajudarà a trobar la decoració apropiada per a la teva llar. Així mateix, la nostra recomanació és que els teus mobles siguin també multiusos perquè sempre et permetin guanyar l’espai extra que necessitis, tinguis un menjador petit o no, ja sigui per a emmagatzematge o per a decoració. Recorda que a MacMobles comptem amb tots els mobles perfectes per al teu menjador, que et faran guanyar comoditat. Dona una imatge renovada als teus espais de casa aquest 2022!

Consell 3: Adeu menjadors petits

La grandària no suposa un problema quan parlem de decoració. En aquest sentit, si no comptes amb els metres quadrats extres que tant desitjaries tenir a casa, et proposem solucionar-ho amb un sofà que sigui convertible en llit. Una solució ideal per a la gent soltera que viu en unlofti cerca aquest punt bohemi tan interessant per decorar els menjadors.

I és que a més aquest tipus de sofàs són la millor solució per als espais petits, ja que compten amb un bagul amb el qual podràs guanyar aquest espai addicional per al correcte emmagatzematge de tot el que vulguis posar-hi. Així mateix, aquest tipus de sofàs consten de capçals i braços que compten amb un sistema inclinable, que t’ajudaran a cuidar cada dia el teu descans.

Consell 4: Opta per una taula de centre decorativa

Una vegada hagis triat el sofà és hora que passis al següent nivell. Ens referim al fet que tots els grans sofàs mereixen també una gran taula de centre que combini perfectament amb el seu disseny i estil.

A MacMobles estem convençuts que les taules de centre són l’element d’acompanyament ideal, ja que et permeten decorar el menjador amb un efecte dinàmic, i t’ofereixen a més una gran polivalència d’usos: serveixen per al que vulguis.

Recorda que les taules de centre de MacMobles a més d’oferir-te un gran estil i disseny, t’ompliran el menjador d’aquesta personalitat que tant estàs buscant durant aquest 2022 que acaba de començar.

Consell 5: Tria mobles dinàmics

No oblidis que l’harmonia visual ha de ser una prioritat a l’hora de redecorar el menjador durant aquest 2022. Per aquesta raó, els mobles que vulguis situar-hi han de respectar sempre la tonalitat de les parets, les textures dels ambients i els objectes decoratius, perquè hi combinin en perfecta sintonia; només així aconseguiràs fer del menjador un espai més ampli i que, a més, et transmeti una sensació de completa llibertat i nova vida.

Depenent de cada menjador, la nostra principal recomanació és que no cobreixis per complet les parets amb un moble. Per contra, incorpora diversos objectes decoratius que harmonitzin amb el menjador i que et permetin crear un atractiu joc visual que sigui capaç d’enamorar a primera vista.

Finalment, recorda que l’ordre és un punt molt important per a qualsevol espai interior de casa teva, però ho és especialment quan ens referim al menjador. Per això, si vols despertar-hi una sensació de profunda harmonia, és necessari que sempre organitzis, detingudament, tots els elements que són part de la composició de la teva decoració perquè et sentis còmode i sobretot molt satisfet amb els resultats.

Consell 6: Acarona el teu menjador

El menjador és sinònim de moments amb la família i amb els amics. I un d’aquests moments tan especials transcorre durant els menjars i sobretaules. Per aquest motiu, quan parlem de renovar la zona del sofà, automàticament, també estem parlant de fer un canvi complet a la zona dels àpats. Tingues en compte que aquesta renovació implica que introdueixis, apropiadament, una taula i unes cadires que combinin a la perfecció amb el nou estil que vols donar al menjador.

La nostra recomanació és que sempre prioritzis la funcionalitat de la nova taula, ja que juntament amb les cadires faran que el menjador es converteixi en un lloc únic perquè sempre hi gaudeixis en família. Et recordem que a MacMobles comptem amb una gran varietat de taules i cadires que s’adaptaran per complet al teu gust i a totes les teves necessitats perquè trobis el menjador perfecte per a tu.

Consell 7: No t’oblidis dels complements

Sabem que renovar el menjadorrequereix la teva màxima creativitat i sobretot bon gust. Per aquesta raó, recorda que les peces auxiliars que decideixis introduir-hi, com ara les catifes, els llums de taula o els coixins, seran sens dubte la companyia ideal perquè aconsegueixis aquest ambient agradable que tant desitges al nou menjador.

El nostre consell és que a més dels mobles i complements que disposaràs en aquest espai renovat, també juguis apropiadament amb la llum indirecta, tant natural com artificial. A més de col·locar-hi els complements convencionals, crear-hi una il·luminació càlida i agradable i situar-hi objectes d’ambientació natural, com ara plantes i adorns rústics, et pot ajudar a trobar aquest equilibri que sintonitzi per complet amb el que estàs buscant per al canvi que necessita el teu menjador.

Estàs preparat per a estrenar menjador aquest 2022?

Ara que ja saps com renovar el menjador aquest 2022, recorda que a MacMobles, la teva botiga de mobles de Catalunya, t’esperem a totes les nostres botigues per a ajudar-te en tot el que necessitis a l’hora de renovar els teus espais interiors de la millor manera, sempre amb productes de qualitat, amb total garantia i al millor preu.

Si vols saber més coses sobre totes les nostres últimes novetats, et convidem a seguir-nos a Facebook, Instagram i Twitter per estar sempre al dia de tot el que compartim amb la nostra comunitat.

Que tinguis un bon any 2022!


Et podem ajudar?