Protector Matalàs Impermeable Naturzinc: Descobreix la màxima protecció pel teu matalàs.

El protector matalàs impermeable Naturzinc ofereix màxima protecció pel teu matalàs. Protegeix contra àcars i males olors, és transpirable i còmode gràcies a la seva tecnologia DERMOFRESH amb TENCEL i SMARTCEL sensitive. Té certificacions de qualitat i garantia de 3 anys. Disponible en diferents mides, colors i opcions de selecció. Aquí el pots comprar. Beneficis […]

Protector de matalàs a la caixa

El protector matalàs impermeable Naturzinc ofereix màxima protecció pel teu matalàs. Protegeix contra àcars i males olors, és transpirable i còmode gràcies a la seva tecnologia DERMOFRESH amb TENCEL i SMARTCEL sensitive. Té certificacions de qualitat i garantia de 3 anys. Disponible en diferents mides, colors i opcions de selecció. Aquí el pots comprar.

Beneficis del protector matalàs impermeable Naturzinc

  1. Protecció contra àcars i males olors.

El protector matalàs impermeable Naturzinc brinda una protecció efectiva contra la presència d’àcars i les molestes olors que es poden acumular al matalàs. Gràcies a les propietats antibacterianes, aquest protector evita la proliferació d’àcars i brinda un ambient més saludable per al descans.

  1. Transpirabilitat i confort

Amb el protector matalàs impermeable Naturzinc, podràs gaudir d’una òptima transpirabilitat durant la nit. La tecnologia DERMOFRESH, combinada amb les fibres TENCEL i SMARTCEL sensitive, permet que l’aire circuli lliurement, evitant l’acumulació d’humitat i proporcionant un confort excepcional. No t’has de preocupar per sudoracions incòmodes o sensació de calor durant el descans.

  1. Tecnologia DERMOFRESH amb TENCEL i SMARTCEL sensitive

El protector matalàs impermeable Naturzinc compta amb la innovadora tecnologia DERMOFRESH, que integra les fibres TENCEL i SMARTCEL sensitive, juntament amb una membrana de poliuretà. Aquestes fibres naturals proporcionen suavitat al tacte i una agradable sensació de frescor. A més, la membrana de poliuretà garanteix la impermeabilitat del protector sense que es comprometi la capacitat de transpiració.

  1. Certificacions i garantia de qualitat

El protector matalàs impermeable Naturzinc ha estat sotmès a rigoroses proves de qualitat i seguretat, superant els estàndards requerits. A més, ha obtingut certificacions de diverses organitzacions que n’avalen la qualitat i l’eficiència en la protecció del matalàs. Amb una garantia de 3 anys, tindràs la tranquil·litat de comptar amb un producte durador i fiable.

  1. Propietats cosmètiques i termoreguladores

El protector matalàs impermeable Naturzinc no només protegeix el teu matalàs, sinó que també ofereix beneficis per a la teva pell. Gràcies a les propietats de les fibres de Tencel Lyocell i Smartcel Sensitive, proporciona una sensació suau i agradable al tacte, brindant-te una experiència de descans confortable.

A més, aquestes fibres tenen propietats termoreguladores, cosa que significa que s’adapten a la temperatura corporal, ajudant a mantenir un equilibri tèrmic durant el son i garantint un descans adequat a qualsevol estació de l’any.

Disponibilitat i opcions de selecció

Mides, colors i variacions disponibles

El protector matalàs impermeable Naturzinc està disponible en una àmplia gamma de mides que s’adapten a diferents tipus de matalassos. Pots triar des de mides individuals fins a mides de matrimoni o extragrans per a llits king. D’aquesta manera, podràs trobar la mida perfecta per al teu matalàs i assegurar-te que el protector s’ajusti de manera adequada.

A més de la varietat de mides, el protector també està disponible en diferents colors perquè el puguis combinar amb l’estètica del teu dormitori. Des de colors clàssics com el blanc i el beix, fins a tons més atrevits com el gris o el blau, hi ha opcions per a tots els gustos i estils de decoració.

Informació de contacte i entrega

Formes de contacte

Si vols obtenir més informació sobre el protector de matalàs impermeable Naturzinc o tens alguna pregunta addicional, pots posar-te en contacte amb nosaltres:

Telèfon. Pots trucar-nos al número que apareix a la nostra pàgina web i parlar directament amb un dels nostres assessors de descans: 608 469 880.

Formulari de contacte: A la nostra pàgina web, trobaràs un formulari de contacte que pots completar amb les teves dades i el teu missatge, aquí.

Som aquí per ajudar-te i proporcionar-te tota la informació que necessitis perquè prenguis la millor decisió pel que fa al teu protector de matalàs.

Condicions d’entrega

Entenem que vols rebre el teu protector de matalàs impermeable Naturzinc el més aviat possible. Per això, ens esforcem per oferir-te un servei de lliurament eficient. A continuació, et proporcionem detalls sobre les condicions d’entrega.

Lliurament a domicili: Realitzem lliuraments a domicili a tot Espanya. Indica’ns la teva adreça al fer la comanda i ens encarregarem de portar-la fins a la porta de casa teva.

Garantia de satisfacció: A Mac ens preocupem per la teva satisfacció. Si per alguna raó no estàs satisfet amb el teu protector de matalàs, contacta’ns i buscarem una solució que et brindi plena satisfacció.

Preguntes freqüents sobre els protectors Naturzinc

Com es neteja i es manté el protector?

Per mantenir el protector matalàs impermeable Naturzinc en òptimes condicions, es recomana rentar-lo a la rentadora a temperatura no superior a 40°C utilitzant detergents suaus. Evita utilitzar lleixiu o productes químics agressius que puguin fer malbé les fibres. Després del rentat, es pot assecar a l’assecadora a baixa temperatura o a l’aire lliure. És important seguir les instruccions de rentat específiques indicades a l’etiqueta del producte per assegurar-ne la durabilitat i l’efectivitat.

És segur per a persones amb pell sensible?

Sí, el protector matalàs impermeable Naturzinc està dissenyat pensant en la comoditat i seguretat de les persones, incloent-hi aquelles amb pell sensible. Està fabricat amb materials d’alta qualitat i certificats, com ara la fibra TENCEL i la fibra SMARTCEL sensitive, que són suaus al tacte i no provoquen irritacions a la pell. A més, la tecnologia DERMOFRESH garanteix una transpirabilitat adequada, evitant l’acumulació d’humitat i proporcionant un descans saludable i confortable per a tothom.

Quin és l’origen i la responsabilitat ambiental del producte?

El protector matalàs impermeable Naturzinc ha estat fabricat a Espanya, complint amb els estàndards de qualitat i seguretat establerts al país. Pel que fa a la responsabilitat ambiental, s’ha tingut en compte la cura del medi ambient durant tot el procés de fabricació. Els materials utilitzats, com ara les fibres TENCEL i SMARTCEL sensitive, són respectuosos amb el medi ambient, ja que provenen de fonts sostenibles i tenen un baix impacte ambiental. A més, el producte ha superat proves de qualitat i certificacions que en garanteixen el compromís amb la protecció ambiental.

Et podem ajudar?